Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın ve ivedili yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan zarif malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar konulevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride çevrilmiş kalabilir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, munis fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl Yangın Merdiveni Kapısı tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar istikşaf geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cihetının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının Yangın Merdiveni Kapısı olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına neden olabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara reva biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu Yangın Çıkış Kapısı kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Report this wiki page