yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Hiç kuruntu yok ki yangın felaketi, sene ortamında dirilik yitirilmesine niye olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile finans yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenir iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan durum sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona normal yangın kapısı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere oranlı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili harbi uygulanarak montajlanmalıdır. 

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu tavır arama edilmelidir. 

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi manzara takkadak kapının olanaklı olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page